Zorg en welzijn

Johan Neeskens Foundation stopt per 1 april 2013

De Johan Neeskens Foundation stopt per 1 april 2013. De Johan Neeskens Foundation (voorheen stichting de Nees), zet zich in voor kinderen met een beperking of chronische ziekte. Dit doet zij door financiële steun te geven aan instellingen en organisaties die zich hiermee bezig houden. De stichting werd opgericht in 2001 door Johan Neeskens en zijn vrouw Marlis.

In 2001 is de Johan Neeskens Foundation door Johan Neeskens en zijn vrouw Marlis opgericht. De foundation geeft financiele steun aan organisaties en instellingen die zich inzetten voor kinderen met een  beperking of chronische ziekte.
 
In de ruim 11 jaar heeft de Foundation vele projecten kunnen steunen en een wezenlijke bijdrage geleverd aan organisaties en instellingen waardoor ruim 125.000 kinderen onvergetelijke momenten hebben gehad. Zonder subsidies van overheid en met het imago van Johan Neeskens hebben wij voor en achter de schermen met veel fantastische  mensen mogen samenwerken voor ons doel. Met veel passie en inzet door medewerkers en vrijwilligers heeft de Johan Neeskens Foundation dan ook haar doelstellingen gerealiseerd. 

Vele organisaties, particulieren en bedrijven hebben de Stichting zowel financieel als op andere hartverwarmde wijze gesteund en daarmee enorme betrokkenheid getoond naar degene die  het nodig hadden, dat was geweldig.

Johan en Marlis Neeskens danken alle medewerkers en vrijwilligers voor hun tomeloze en geweldige inzet van de afgelopen jaren. Hun inzet, support en betrokkenheid is onontbeerlijk geweest en heeft de Stichting succesvol gemaakt.

Meer informatie

Andere fondsen die zich richten op kinderen