Innovatie en technologie

Nieuwe subsidieregeling Innovatieregeling Duurzaamheid & ICT 2015: aanvragen tot 15 mei mogelijk

De Innovatieregeling Duurzaamheid & ICT 2015 is een subsidie gericht op het verduurzamen van ICT of het verduurzamen door middel van ICT bij een of meerdere bij SURF aangesloten instellingen (onderwijs, onderzoek en/of bedrijfsvoering). Hiermee wordt bedoeld dat een of meer ICT-maatregelen voorgesteld worden die (theoretisch) zouden moeten leiden tot minder CO2-uitstoot of een andere duurzame besparing . Het effect van de maatregelen dient gemeten te worden. Het totale budget dat beschikbaar is voor de innovatieregeling Duurzaamheid & ICT bedraagt 60.000 euro. 

Project

Tot en met 15 mei 2015 kunnen projectvoorstellen worden ingediend gericht op het verduurzamen van of met ICT. Een voorgestelde ICT-maatregel moet leiden tot minder CO2-uitstoot of een andere duurzame besparing binnen het onderwijs, onderzoek en/of bedrijfsvoering.

Subsidiebedragen

Voor winnende projecten is in totaal 60.000 euro beschikbaar. Per project keert SURF maximaal 10.000 euro uit. De winnaars hebben tot 15 december 2015 de tijd voor de uitvoering van hun project.

Meer informatie

Regelingen innovatie
Innovatieregeling Duurzaamheid & ICT 2015