Kunst, cultuur en media

Nieuwe subsidieronde activiteiten door jongeren Noord-Holland start 10 mei

Op 10 mei start er weer een nieuwe subsidie ronde voor jongeren tot 25 jaar in de provincie Noord-Holland voor activiteiten die Noord-Holland nog leuker, socialer, creatiever, betrokkener of sportiever maken.

Toepassing

De subsidie is gebaseerd op de Uitvoeringsregeling jongereninitiatieven Noord-Holland 2009. Het leuke van deze subsidie is dat deze aansluit bij de belevingswereld van de jongeren.

Medoen

De jongeren dienen een een 1-minuut filmpje te maken waarin men het idee presenteert en waar de creativiteit vanaf spat. Zend je idee met bijbehorend filmpje via de website van de organisatie in en maak kans op het geld om je idee uit te kunnen voeren. Je kunt maximaal 3.000 euro voor de uitvoering van je idee aanvragen. De Provincie Noord-Holland heeft per wedstrijdronde 25.000 euro beschikbaar, dus er zullen steeds minimaal 8 ideeën winnen.

Er is van alles mogelijk

Van activiteiten op het gebied van sport, muziek en kunst tot culinaire of creatieve ideeën in jouw buurt of daarbuiten. Als je idee maar in Noord-Holland plaatsvindt en meer mensen plezier van je activiteit hebben dan jij en je vrienden of je school of club. 

Meer informatie

Subsidies en fondsen voor jongeren
Uitvoeringsregeling jongereninitiatieven Noord-Holland 2009