Sport recreatie en evenementen

Subsidie voor grootschalige evenementen in Limburg

Verenigingen en stichtingen, die in Limburg statutair gevestigd zijn en een evenement met inzet van vrijwilligers organiseren kunnen mogelijk in aanmerking komen voor een evenementensubsidie. De maximale subsidie bedraagt € 5000 euro.

Doelstelling

Doelstelling is grootschalige evenementen met een bovenlokale uitstraling op het gebied van (volks)cultuur, sport en muziek, die in belangrijke mate worden georganiseerd en uitgevoerd door vrijwilligers, en die door de recessie minder sponsoren kunnen aantrekken en daardoor financieel in de knel raken, toch te laten plaatsvinden.

Subsidie

De maximale subsidie bedraagt € 5.000,- per aanvraag.

Indieningstermijn

De subsidieaanvraag dient in het jaar dat het evenement plaatsvindt en voor aanvang van het evenement te worden ingediend bij Gedeputeerde Staten, tenzij het evenement in de maand januari van 2013-2015 plaatsvindt. In het laatste geval kan de subsidie in het voorafgaande jaar vanaf 1 november worden ingediend.

Looptijdregeling

1 januari 2012 t/m 31 december 2015

Meer informatie

Stimuleringsregeling bovenlokale Evenementen 2012-2015

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden