Algemeen

Uitleg nieuw op te stellen subsidieverordening in Berkel en Rodenrijs

De gemeente Berkel en Rodenrijs heeft verenigingen, stichtingen en instellingen die in deze gemeente gevestigd zijn en subsidie ontvangen uitgenodigd voor een tweetal avonden over de nieuw op te stellen subsidieverordening voor de gemeente Berkel en Rodenrijs.

In samenspraak met de burgers wil de commissie de kaders formuleren met betrekking tot deze nieuwe verordening. Ook instellingen die nu nog geen subsidie ontvangen maar wel willen weten of ze daarvoor in aanmerking komen wil de Commissie Dienstverlening via deze weg uitnodigen.

Voorlopige kaders

Op 9 september a.s. van 19.00 tot 20.00 uur zullen de commissieleden de instellingen via een uitgangspuntennotitie informeren over de voorlopige kaders.

Uitgangspuntennotitie

Op 30 september a.s. om 20.00 uur nodigen de commissieleden deze zelfde instellingen uit om inhoudelijk op de uitgangspuntennotitie te reageren. Per instelling zal tijd gereserveerd worden om een mondelinge reactie te kunnen geven. D

Duidelijk moet zijn dat op deze avond geen beslissing genomen wordt. Wilt u op 30 september een reactie geven, dan dient u dit uiterlijk 20 september aan de Commissie Dienstverlening van de gemeente Berkel en Rodenrijs kenbaar te maken.

Als u geen reactie wilt geven, maar wel aanwezig wilt zijn, dan verzoekt men u dit ook voor 20 september door te geven.

Meer informatie

U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de afdeling Welzijn, mevrouw De Fockert, telefoon (010) 514 0751, of per e-mail naar welzijn@berkelenrodenrijs.nl. Bron: gemeente Berkel en Rodenrijs d.d. 25-07-2003