Arbeid en werkgelegenheid

Laatste kans om subsidie aan te vragen voor projecten op het gebied van WMO, wonen, zorg en voorzieningen en vitaal platteland

Tot uiterlijk vandaag kan er subsidie worden aangevraagd voor de Uitvoeringsregeling subsidie projecten regionale sociale agenda’s Noord-Holland 2012.  Subsidie kan worden verstrekt voor activiteiten die gericht zijn op de regionale of thematische aanpak van een bovengemeentelijk vraagstuk in de provincie Noord-Holland en die betrekking hebben op een of meerdere thema’s uit de Provinciale Sociale Agenda (‘Wmo’, ‘Wonen zorg en voorzieningen ’en ‘Vitaal platteland’).

Voor wie

De Uitvoeringsregeling subsidie projecten regionale sociale agenda’s Noord-Holland 2012 is van toepassing voor gemeenten en regio’s die rechtspersoonlijkheid bezitten. Doelstelling is gemeenten te stimuleren om gezamenlijk bovenlokale en regionale vraagstukken in het kader van de Provinciale Sociale Agenda en de Regionale Sociale Agenda’s aan te pakken.

Kernthema's

Er zijn drie kernthema’s:

  • Wmo
  • Wonen zorg en voorzieningen
  • Vitaal platteland’
  • Subsidiebudget

Voor deze regeling is in 2015 maximaal € 3.647.494,-beschikbaar. De minimale subsidieaanvraag is € 5.000,-. U mag niet al met de werkzaamheden van het project zijn gestart.

Aanvragen kunnen worden ingediend van 1 mei 2015 tot en met 19 juni 2015. De aanvraag moet uiterlijk 19 juni 2015 per post door de Provincie Noord-Holland zijn ontvangen

Meer informatie

Uitvoeringsregeling subsidie projecten regionale sociale agenda’s Noord-Holland 2012