Mijn Interessegebieden

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk aan de slag met het vinden en aanvragen van subsidies en fondsen voor je organisatie. Laten we dus direct beginnen en aan de slag gaan. We beginnen met het invullen van de activiteiten waar je financiële middelen voor zoekt. 

Invullen van Mijn interessegebieden

Begin altijd eerst met het inrichten van "Mijn interessegebieden". 

Ga naar "mijn account" > "Mijn interessegebieden"

Vul de interessegebieden in voor je project

Je ziet nu onderstaande scherm, met nog lege interessegebieden. We gaan nu de interessegebieden invullen.

Je moet de interessegebieden altijd invullen voor het project waar je op dat moment subsidies of fondsen voor wilt aanvragen. 

 

Interessegebieden

Door met de cursor van je muis in het veld "Interessegebieden" te gaan staan kun je één of meerdere trefwoorden selecteren die het beste passen bij de activiteiten van je project.

Je kunt meerdere trefwoorden selecteren, mocht een trefwoord niet (meer) van toepassing zijn dan kun je deze met een kruisje verwijderen.

 

Werkingsgebied

p

Door met de cursor van je muis in het veld "Werkingsgebied" te gaan staan kun je de regio's selecteren waar je project plaats zal vinden.

Je kunt dit verfijnen tot het niveau van een provincie.
Ben je bezig met een lokaal project in één specifiek plaats in de provincie Noord-Holland, dan kies je bijvoorbeeld voor "Nederland" en "Provincie Noord-Holland".

Ben je bezig met een ontwikkelingsproject in Afrika, dan kies je hier bijvoorbeeld "Internationaal", "Afrika" en "Ontwikkelingslanden".

 

Financieringsmethode

Door met de cursor van je muis in het veld "Financieringsmethode" te gaan staan kun je aangeven welks soort regelingen interessant zijn voor je project.

Wanneer je bezig met met een non-profit project zullen de financieringsmethoden over het algemeen bestaan uit "Subsidie" en "Fondsen", eventueel aangevuld met "Sponsoring".

Voor profit projecten kun je ook financieringsmethoden als "Financieringen en kredieten" en "Private equity en Venture Capital" overwegen.

Voor aanvragen door privé personen zijn "beurzen" ook een relevante financieringsmethode.

 

Organisatietype

Door met de cursor van je muis in het veld "Organisatietype" te gaan staan kun je aangeven welks soort organisatie de uitvoerder van het project is.

Wanneer je non-profit organisatie bent vul je hier "Non-profit" in, ben je een bedrijf dan vul je hier "Bedrijf" in en ben je een particulier dan vul je hier "Particulier" in.

Subsidies en fondsen worden over het algemeen bij voorkeur verstrekt aan rechtspersonen, en in veel mindere mate aan privé personen (met uitzondering van beurzen). Probeer hier met je projectaanvragen rekening mee te houden.

 

Alerts en update frequentie

Er komen elke week nieuwe regelingen bij, soms ook binnen de interessegebieden die jij bovenstaand hebt aangegeven.

Zet een kruisje bij "Ontvang alerts over nieuwe fondsen en regelingen via e-mail", en kies bij "update frequentie" hoe vaak je de updates wilt ontvangen.
Je ontvangt vervolgens automatisch een bericht wanneer er nieuwe regelingen bij zijn gekomen die relevant voor je zijn :-)

Je kunt uiteraard deze alerts altijd weer uitzetten.
 

Wijzigingen opslaan

Vergeet niet onderaan het scherm alle wijziging op te slaan!

Verder lezen?

Direct aan de slag met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project

Word ook lid

  • Actuele informatie over bijna 2000 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten
  • Per regeling alle relevante informatie die je nodig hebt, incl. aanvraagformulieren
  • Toegang tot regelingen die je nergens anders kunt vinden
  • Handige dossiers helpen je op weg
  • Dagelijks uitgebreid en bijgewerkt
  • We bestaan inmiddels 15 jaar, en zijn hiermee een van de meest ervaren partijen
  • Je bent al lid voor slechts € 30,- per maand