Kunst, cultuur en media

€ 10.000,- voor personen of organisaties op cultureel gebied in Drenthe

Wanneer je grote verdiensten heb geleverd op cultureel gebied in Drenthe kun je je tot 1 december a.s. aanmelden voor een oeuvreprijs. Interessant is dat aan deze oeuvreprijs een geldbedrag van € 10.000,- is gekoppeld. Bij de beoordeling zal men vooral kijken naar de culturele en sociale betekenis. Aanmelding staat open voor personen en instellingen.

Grote prijs van Drenthe

De Grote Culturele Prijs van Drenthe is een oeuvre prijs die kan worden toegekend aan personen of instellingen die bijzondere verdiensten hebben geleverd op cultureel gebied in Drenthe. De prijs staat open voor alle culturele genres en disciplines en wordt eens in de twee jaar uitgereikt. De prijs bestaat uit een bedrag van € 10.000,- en een bronzen legpenning.

Doelgroep

De prijs staat open voor alle culturele genres en disciplines en kan worden toegekend aan personen of instellingen die bijzondere verdiensten hebben geleverd op cultureel gebied in Drenthe. Zij hebben een aantoonbaar oeuvre opgebouwd. Daarbij wordt vooral gekeken hoe inspirerend het werk is en wat de culturele betekenis ervan is voor de provincie.

Prijs

De culturele prijs bestaat uit een bedrag van € 10.000,-- en een bronzen legpenning.

Aanmelden

Kandidaten kunnen zich tot uiterlijk 1 december 2015 aanmelden via post@drenthe.nl Op 6 juni 2016 wordt de Grote Culturele Prijs van Drenthe uitgereikt.

Meer informatie

Grote Culturele Prijs van Drenthe

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden