Kunst, cultuur en media

Subsidie voor deelname aan festival South by Southwest (SXSW)

Je kunt een tegemoetkoming in de reis- en verblijfkosten aanvragen om deel te kunnen nemen aan het festival South by Southwest (SXSW) plaats in Austin, Texas. Het festival is toonaangevend op het gebied van muziek, film, digital storytelling en digitale cultuur. Er zijn zes vouchers beschikbaar oor door SXSW geselecteerde Nederlandse makers die zich tijdens het festival presenteren in het officiële programma. De waarde van de vouchers bedragen €3.000 en zijn bedoeld als tegemoetkoming in de reis- en verblijfkosten.

Festival South by Southwest (SXSW) 

Het festival is toonaangevend op het gebied van muziek, film, digital storytelling en digitale cultuur. Jaarlijks worden tijdens het festival duizenden projecten gepresenteerd, waaronder ook een aanzienlijk Nederlands aanbod op het gebied van digitale cultuur, games en digital storytelling.

Subsidie

De vouchers bedragen €3.000 en zijn bedoeld als tegemoetkoming in de reis- en verblijfkosten. 

Voorwaarden

De volgende programmaonderdelen komen in aanmerking binnen de domeinen Interactive en Film: Deelname aan de conferentie; deelname aan het Accelerator programma; deelname aan de Interactive Trade Show; deelname aan de AR/VR tentoonstelling; presentatie van werk in opdracht van SXSW. 

Aanvragen

Uiterlijk 5 januari aanvragen.

Meer informatie

Ga naar de subsidie.