Kunst, cultuur en media

Nieuwe subsidiekansen voor creatieve non-profits gericht op sociale verandering

Creatieve ontwikkeling - Creatief - Wiskunde - Brein

Ben je actief binnen een creatieve non-profit organisatie en heb je hart voor sociale verandering? Dan is er goed nieuws! Een internationaal internationaal fonds biedt nu financieringsmogelijkheden aan organisaties die een cruciale rol spelen in de sociale verandering binnen hun gemeenschappen, met een speciale focus op achtergestelde en gemarginaliseerde groepen, vooral jongeren tussen 16 en 27 jaar. Zorg dat je er op tijd bij bent, want de deadline komt snel dichterbij. Pak deze kans om je missie een boost te geven met de nodige financiële ondersteuning!

Brede steun voor creatieve missies

Dit fonds biedt steun aan organisaties die creativiteit als kern van hun activiteiten zien.

Deze steun is bedoeld om zowel operationele als programmatische kosten te dekken, wat organisaties de vrijheid geeft om zelf te bepalen hoe ze de fondsen inzetten om hun missie te verwezenlijken.

Wie komt in aanmerking?

De doelgroep voor dit fonds zijn non-profits die hun focus leggen op creativiteit binnen hun programma's en die zich richten op jongeren. Het gaat hier om een internationale kans, dus locatie is geen barrière, zolang je organisatie maar wettelijk geregistreerd is.

Echter, organisaties die eerder een micro-grant van dit fonds hebben ontvangen of politiek of religieus georiënteerd zijn, komen niet in aanmerking.

Belangrijke data

De termijn voor het indienen van aanvragen is vastgesteld van 29 april 2024 tot en met 27 mei 2024. Het proces verloopt volledig online, waardoor je gemakkelijk vanuit elke locatie je aanvraag kunt indienen.

Hoe kun je aanvragen?

De aanvraagprocedure is eenvoudig: je dient je aanvraag online in. Het is wel essentieel dat je organisatie beschikt over een bankrekening op haar eigen naam, aangezien er geen financiering wordt verstrekt aan individuele rekeningen of aan organisaties die onder internationale sancties vallen.

 

Zorg dat je er op tijd bij bent, want de deadline komt snel dichterbij.

Pak deze kans om je missie een boost te geven met de nodige financiële ondersteuning!

Meer informatie of deze subsidie direct online aanvragen