Fondswervingonline.nl tip: Voorkom afwijzing van je tenderaanvraag

Heb je een aanvraag ingediend voor een tender bij RVO en wil je een aanvulling of wijziging op je aanvraag doorgeven? Zorg dat je dit voor sluiting van de tender doet. Na sluiten van de tender accepteren ze bij RVO geen aanvullingen of wijzigingen van de aanvraag meer! Is je aanvraag op de sluitingsdatum of -tijd nog niet volledig, dan leidt dat normaal gesproken tot een afwijzing van de aanvraag. Toch wel een "dingetje" op rekening mee te houden dachten we zo.

Toegestane wijzigingen na indienen tender uiterst beperkt

De wijzigingen die je nog kunt doen na het indienen zijn best wel beperkt. Het gaat hierbij om informatie die van invloed kan zijn op de beoordeling van de aanvraag. Gegevens die niet van invloed kunnen zijn op de beoordeling van de aanvraag, zoals een bankrekeningnummer, mogen wel worden opgevraagd na de sluitingsdatum. 

Ingangsdatum wijziging aanvullen van de aanvraag

Voor alle tenders die zijn opengesteld vanaf 1 maart 2015 geldt dat na sluiten van de tender er geen aanvullingen of wijzigingen van de aanvraag meer mogen worden ingediend bij RVO, bahalve dus de bovengenoemde summiere toegestane wijzigingen, zoals een wijziging van een rekeningnummer.