Kunst, cultuur en media

Laatste subsidieaanvragen internetprojecten tot 24 januari mogelijk

Heeft u een vernieuwende internetinitiatieven die bijdragen aan pluriforme informatievoorziening, meningsvorming en participatie in het publieke domein op internet? Op 14 december zal de 18e en tevens laatste ronde Digitale Pioniers geopend worden.

Projectvoorstellen voor deze ronde kunnen van 14 december 2009 tot en met 24 januari 2010 worden ingediend. Op 14 december zal het thema van deze ronde bekend gemaakt worden.

Over de Digitale Pioniersregeling

De Stimuleringsregeling Digitale Pioniers richt zich op vernieuwende internetinitiatieven die bijdragen aan pluriforme informatievoorziening, meningsvorming en participatie in het publieke domein op internet. De subsidie is een project van Stichting Nederland Kennisland (Kennisland).

Digitale Pioniers wordt gefinancierd door een aan Kennisland verstrekte subsidie van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Subsidies van Kennisland in het kader van deze stimuleringsregeling worden uitsluitend verstrekt conform deze leidraad. De bijdragen worden verstrekt in de vorm van een gift.

Persoonlijke feedback

Speciaal voor de 18e ronde zal het op 8 januari 2010 mogelijk zijn om persoonlijke feedback en advies op maat voor je projectidee te krijgen. Dit kan op het gebied van technologie & open source, auteursrecht & creative commons en publieksbereik. De feedbackbijeenkomst zal plaatsvinden van 16:00-19.00 op Kennisland (Keizersgracht 174, 4 hoog Amsterdam).