Onderzoek en ontwikkeling

Subsidie voor onderzoek vernieuwing VMBO

Het vmbo wordt ingrijpend vernieuwd. Je kunt nu subsidie aanvragen om de vernieuwing van het vmbo te monitoren en te evalueren in hoeverre de doelstellingen van deze vernieuwing worden bereikt. Voor deze subsidieronde is 800.000 euro beschikbaar. Je kunt de subsidie aanvragen tot 18 januari 2016.

Voor wie

Aanvragen kunnen ingediend worden door onderzoekers verbonden aan Nederlandse (onderzoeksinstellingen die gelieerd zijn aan) universiteiten, Nederlandse instellingen voor hoger beroepsonderwijs, of andere onderzoeksinstellingen in Nederland waar onderwijsonderzoek wordt uitgevoerd.

Toepassing

Voor deze subsidieronde kunnen aanvragen worden ingediend voor het uitvoeren van onderzoek in het kader van de evaluatie van de vernieuwing van het vmbo. 
Het vmbo wordt ingrijpend vernieuwd. Met dit onderzoek wordt beoogd de vernieuwing van het vmbo te monitoren en te evalueren in hoeverre de doelstellingen van deze vernieuwing worden bereikt. Het onderzoek kan leiden tot adviezen over de aanpak van de vernieuwing voor het beleid en de onderwijspraktijk.

Meer informatie

Evaluatie van de vernieuwing van het vmbo

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden