Innovatie en technologie

Subsidie innovatie zorg

Subsidie voor zorg innovatie projecten. Loopt u rond met een innovatief idee om de zorg te verbeteren? Zorg er dan voor dat het niet bij ideeën blijft en vraag vandaag nog een Zorginnovatievoucher van het Zorginnovatieplatform (ZIP) aan. Deze tegoedbon voor kennis helpt u bij de eerste stappen in het innovatieproces. U kunt de vouchers nog tot 31 december 2009 aanvragen. Wacht daarom niet te lang, want op=op!

Zorginnovatievouchers

U wilt innoveren, maar beschikt niet over de juiste kennis? Met een Zorginnovatievoucher kunt u deze kennis inkopen bij een organisatieadviesbureau of kennisinstelling. Bijvoorbeeld voor het opstellen van een plan van aanpak of het uitvoeren van een marktonderzoek. Er zijn kleine (2.500 euro) en grote (7.500 euro) vouchers beschikbaar.

De onderzoeksuitkomsten kunt u gebruiken voor de vernieuwing van een product of proces. De vraag moet betrekking hebben op nieuwe kennis over zorginnovatie, marktonderzoek voor zorginnovatie of methoden van zorginnovatie.

Wie het eerst komt, die het eerst maalt

In totaal worden dit jaar duizend vouchers uitgegeven. Dit werkt volgens het principe 'wie het eerst komt, die het eerst maalt'. Vraag daarom zo snel mogelijk - maar uiterlijk 31 december - een voucher aan. Dit kan via de site van SenterNovem, die de regeling namens het ZIP uitvoert.