Vernieuwde Fondswervingonline actueler, handiger en met meer ondersteuning

Na een jaar keihard werken achter de schermen is vandaag het volledig vernieuwde Fondswervingonline live gegaan. Actueler en handiger in gebruik. Maar we kunnen je nu ook veel beter ondersteunen en adviseren.

Het vernieuwde Fondswervingonline

Kijk hoe het vernieuwde Fondswervingonline ook jou in de toekomst kan helpen.

Vanaf de grond af opnieuw opgebouwd

Onze missie was dertien jaar geleden om te helpen met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor organisaties en projecten. En in die dertien jaar hebben we heel wat organisaties en projecten helpen realiseren.

Maar toen we dertien jaar geleden begonnen was het een andere tijd, waren de mogelijkheden voor jou anders en waren wij anders.

Om je in de toekomst weer optimaal te kunnen ondersteunen bij het vinden en aanvragen van financiële middelen hebben we Fondswervingonline vanaf de grond af opnieuw opgebouwd.

Handiger

De voor jou interessante regelingen kun je voortaan makkelijk vinden door bijvoorbeeld te vertellen in welke provincie je actief bent, voor welke activiteiten je financiering zoekt of welke rechtsvorm je organisatie heeft.

Per gevonden regeling geven we je vervolgens alle informatie die voor jou belangrijk is. Zo leggen we uit wat de doelstelling van de regeling is, wat je eraan hebt en om hoeveel geld het gaat.

Ook vertellen we hoe je de regeling kunt aanvragen, bij welke organisatie en voorzien je van duidelijkere en actuelere contactgegevens. Bovendien geven we je per regeling toegang tot bijlagen met aanvraagformulieren of links naar aanvraagformulieren.

Beter

‘Tuurlijk, dat zal wel weer’, we horen het je zeggen, begrijpelijk. Toch is het zo. De afgelopen maanden hebben we honderden regelingen en nieuwsberichten herschreven. Beknopter, informeler en meer tot the point. En vooral veel prettiger leesbaar. Bovendien presenteren we de informatie op een duidelijkere manier.

Actueler

Van oudsher weleens onze achilleshiel. We hebben dan ook niet alleen rigoureus alle verouderde content verwijderd, maar ook alle wel opgenomen regelingen geactualiseerd.

Een groot aantal regelingen is bovendien momenteel nog onder ‘review’. Deze regelingen worden eerst geactualiseerd en herschreven voordat ze publiek toegankelijk zijn.

Je zult dus zien dat er de komende maanden wekelijks veel informatie zal worden toegevoegd.

Bovendien hebben we een aantal handige tools laten inbouwen om de content ook in de toekomst zo actueel mogelijk te kunnen houden.

Meer advies en ondersteuning

Je wilt niet alleen weten hoe je financiële middelen kunt vinden en aanvragen, maar kunt ook behoefte hebben aan advies en ondersteuning.

Handige dossiers met stappenplannen, tips en inspirerende interviews helpen je daarom op weg bij het succesvol vinden en aanvragen van financiële regelingen.

De dossiers zullen bovendien regelmatig worden uitgebreid.

Regelmatig nieuwe kansen

Zijn er nieuwe regelingen of naderende aanvraagperioden dan informeren we je hierover via het nieuws en onze nieuwsbrieven, zodat ook jij hiervan kunt profiteren. Hierdoor gaan nieuwe mogelijkheden niet aan je voorbij.

Nu lid worden