Onderwijs

VSBfonds Beurs aanvragen weer mogelijk bij VSB Fonds

Het is bij het VSB Fonds weer mogelijk een formulier te downloaden voor het aanvragen van een VSBfonds Beurs. Inschrijven kan tot 1 maart 2010. 

Beurzen

Met een VSBfonds Beurs kunnen studenten na afronding van hun opleiding aan een Nederlandse hogeschool of universiteit in het buitenland verder studeren of onderzoek doen. Het VSBfonds stelt elk jaar een groot aantal beurzen beschikbaar voor bevlogen en gemotiveerde studenten, die zich graag verder willen ontwikkelen. Je hoeft geen bolleboos te zijn, maar je hebt wel goede studieresultaten behaald. Jij bepaalt zelf wat je gaat doen, waar en waarom. Vervolgens overtuig je ons waarom jouw plan bijzonder is en waarom wij jouw plannen zouden moeten ondersteunen. 

Voorwaarden

De beurs is voor elke voltijdstudent die afstudeert aan een Nederlandse hogeschool of als master aan een universiteit. De duur van de studie of het onderzoek in het buitenland is minimaal 3 en maximaal 24 aaneengesloten maanden. De VSBfonds Beurs is uitsluitend bestemd voor studie of onderzoek, dat aanvullend is op het curriculum van de Nederlandse opleiding en mag daar geen onderdeel van uitmaken.

Restricties

Geen beurs voor stage-doeleinden. 

Meer informatie

VSBfonds Beurs