Fondswervingonline helpt je op weg

Hulp nodig met je aanvraag? We helpen je graag op weg via ons unieke stappenplan, een uitgebreide kennisbank en een ondemand webinar.

Non-profits - Leren van andere non-profits

Ons unieke stappenplan

Voel je je overweldigd door subsidieaanvragen? Ons unieke stappenplan vereenvoudigt dit proces voor jou, ongeacht je ervaring.

Het stappenplan: eenvoud en duidelijkheid in subsidieaanvragen

Ideaal voor wie nieuw is met subsidies aanvragen of een sterke aanvraag wil opstellen. Het stappenplan:

  • Stelt gerichte vragen over het project.
  • Genereert automatisch noodzakelijke documenten zoals een projectplan en begeleidende brief, afhankelijk van de eisen van de verstrekker.
  • Leidt je naar online formulieren en aanvraagformaten als de verstrekker deze vereist.
  • Beheert al je aanvragen overzichtelijk onder "Mijn Aanvragen", voor makkelijk volgen en beheren.

Flexibel en aangepast aan de eisen

Het stappenplan is flexibel en past zich aan de specifieke eisen van de subsidieverstrekker aan. Het zal alleen de documenten aanmaken die nodig zijn, of je direct doorsturen naar de juiste formulieren op de website van de verstrekker. Elke stap in het proces wordt bijgehouden in "Mijn Aanvragen".

Democratisering van subsidieaanvragen

Meer dan een tool: ons stappenplan is een beweging naar gelijke kansen in fondsenwerving, toegankelijk en ondersteunend voor iedereen.

Voor wie is het stappenplan bedoeld?

  • Beginnende aanvragers: die hulp nodig hebben bij het schrijven van een aanvraagbrief of het opstellen van een projectplan.
  • Elke aanvrager: die een gestructureerde en ondersteunende aanpak waardeert.
  • Ervaren aanvragers: kunnen voorkeur geven aan hun eigen werkwijze, maar kunnen nog steeds profiteren van de georganiseerde opvolging in "Mijn Aanvragen".

 

Het stappenplan is ontworpen om je te ondersteunen bij het realiseren van je missie, met integriteit en aandacht voor detail. Het is niet bedoeld voor het massaal indienen van aanvragen zonder specifieke intentie.

Online
Meer informatie
Stappenplan - Hoofdscherm

Kennisbank subsidie aanvragen: jouw gids naar succes

Voor veel non-profitorganisaties en maatschappelijke projecten is het verkrijgen van subsidies een cruciale stap naar succes.

Een goed voorbereide en uitgevoerde subsidieaanvraag kan het verschil maken tussen het wel of niet realiseren van je project.

Daarom is het belangrijk om dit proces serieus te nemen en je goed voor te bereiden. Onze kennisbank over het aanvragen van subsidie helpt je hierbij.

Van een uitgebreid stappenplan, "Quick Wins" en de basis van subsidieaanvragen tot het maken van een projectplan en begroting. Je kunt het allemaal terugvinden in de kennisbank.

Online
Nu bekijken
Mockup Kennisbank Subsidieaanvragen

On demand webinar

Het aanvragen van subsidies kan een complex proces zijn, vol met nuances en details die je niet wilt missen. Daarom hebben we dit uitgebreide ondemand webinar gemaakt om je door elke stap van het proces te leiden. Dit webinar heeft voor ieder wat wils.

Altijd en overal toegankelijk

Omdat het webinar eerder is opgenomen, kun je het bekijken wanneer het jou uitkomt. Ideaal voor drukke schema's of als je het webinar op een moment wilt bekijken dat het beste past in jouw planning.

Goed om te weten

Dit on demand webinar duurt maar liefst 1:48:39.
Hoewel het zeker interessante en relevante punten bevat kunnen sommige mensen het wellicht wat langdradig vinden.;

On demand
Bekijk het webinar
Webinar Webinars