Hoe we je helpen te concurreren met grote fondsenwervers

Fondswervingonline was afgelopen jaar waarschijnlijk het snelstgroeiende platform op het gebied van fondsenwerving. Maar we beginnen net, want we vinden dat de fondsenwervingswereld best wat vernieuwender mag zijn! Zo willen we fondsenwerving democratiseren, kennis aan iedereen beschikbaar stellen én zorgen dat meer projectaanvragen succesvol worden om maar wat te noemen. We gaan dit jaar heel veel voor je doen, maar willen je ook wat vragen!

Succesvolle fondsenwerving voor iedereen toegankelijk maken

Het begint steeds meer te jeuken. Het besef dat alleen de grotere fondsenwervende organisaties structureel succesvol zijn op het gebied van fondsenwerving.
Hiermee trekken zij een groot deel van de fondsenwervingstaart naar zich toe, samen met een beperkt aantal gevestigde partijen.

Wij willen de fondsenwerving democratiseren, zodat iedereen met een goed project succesvol kan zijn op het gebied van fondsenwerving.

Dit gaan we doen door jou en anderen vanaf eind februari de beschikking te geven over vernieuwende fondsenwervingsfaciliteiten, die normaal alleen voor de grote fondsenwervers beschikbaar zijn.

Succesvoller concurreren met grotere fondsenwervers

We hebben er heel wat voor over, want de investeringen die we doen in techniek zijn niet mis. Sterker nog: we kunnen er soms flink zenuwachtig van worden.

Maar we vinden het gewoon superbelangrijk dat kleine en middelgrote fondsenwervende organisaties eindelijk ook structureel succesvol kunnen worden wanneer ze een goed project hebben.

Uit ervaring weten we dat bij niet succesvolle projecten vaak het ontbreken van een projectplan, een of verkeerd projectplan, de oorzaak is

Daarnaast weten we dat zaken als het dekkingsplan, begrotingsplan en de selectie van financieringsbronnen vaak niet compleet zijn.

Daarom introduceren we eind februari met een aantal vernieuwende fondsenwervingsmogelijkheden waardoor je professioneler en gestructureerde aan de slag kunt met fondsenwerving. Zelfs als je geen of weinig verstand hebt van Fondsenwerving.

En het mooiste is: leden van Fondswervingonline betalen niets extra's voor al deze nieuwe mogelijkheden!

Zelf concurreren met grotere fondsenwervers

Word lid van Fondswervingonline om vanaf eind februari ook te kunnen profiteren van alle vernieuwende fondsenwervingsmogelijkheden.
Je ontvangt bovendien een gratis boek over fondsenwerving of sponsoring naar keuze.

Ben je al lid? Eind februari, begin maart, gaan we je uitgebreid informeren over alle nieuwe mogelijkheden.