Kunst, cultuur en media

Aanmelding Cultuurparticipatieprijs nu mogelijk

Voor gemeenten die zich met projecten, organisaties of initiatieven het meeste onderscheiden op het gebied van cultuurparticipatie is er nu een prijs van € 15.000 beschikbaar. Aanmelden kan tot 15 april via een formulier.

Cultuurparticipatieprijs

Dit jaar wordt tijdens de iktoon-maand voor het eerst de BNG Bank Cultuurparticipatieprijs uitgereikt aan de gemeente die zich het meest onderscheidt op het gebied van cultuurparticipatie.

Met projecten, organisaties of initiatieven die een bijzondere of stimulerende rol vervullen in hun omgeving en die aansluiten bij het gemeentelijk beleid.

Prijs

De prijs zet goede voorbeelden van gemeenten en projecten die dit stimuleren in de spotlights. De winnende gemeente ontvangt € 15.000,- en het predicaat Beste Cultuurparticipatie Gemeente van Nederland.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 15 april 2018. De winnaar wordt op 26 juni bekend gemaakt tijdens het VNG jaarcongres.

Aanmelden kan als vertegenwoordiger van een gemeente of als organisatie of individu wanneer je van mening bent dat je gemeente de Beste Cultuurparticipatie Gemeente van Nederland is.

 

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden