Kunst, cultuur en media

Aanmoedigingsprijs van € 5.000,- voor projecten op het gebied van de taal

Mensen die zich bezighouden met taal kunnen zich tot 1 maart 2016 aanmelden voor deze leuke prijs.  Het mag gaan om proza en poëzie, maar ook om "nieuwere" kunstvormen als rap, blog, vlog en songteksten. Aan de prijs is een o.a. een geldbedrag van € 5.000,- verbonden.

Tine Clevering-Meijer Prijs

De Tine Clevering-Meijer Prijs is een aanmoedigingsprijs die jaarlijks wordt uitgereikt op een van de werkterreinen van het Prins Bernhard Cultuurfonds: geschiedenis, letteren, beeldende kunst, theter en muziek, monumentenzorg, natuur en wetenschap.

Thema 2016

Voor 2016 is gekozen voor het thema "letteren".

Het fonds is op zoek naar amateurs die zich bezighouden met taal, zowel Nederlands als Gronings. Het mag gaan om proza en poëzie, maar ook om rap, blog, vlog en songteksten.

Aanmelden

Je kunt tot 1 maart 2016 recent werk inzenden.

De jury let o.a. op uitstraling/presentatie, kwaliteit, creativiteit, gedrevenheid en orginaliteit. De jury is vooral op zoek naar niet eerder gepubliceerd werk. Jongeren worden met nadruk verzocht in te zenden,

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden