Kunst, cultuur en media

Aanvragen subsidies Mondriaanfonds nog tot 23 december mogelijk

Wil je nog dit jaar subsidie aanvragen bij het Mondriaan Fonds dan is dat nog tot 23 december mogelijk. De sluitingsdatum voor aanvragen uit de huidige regelingen is vrijdag 23 december, vóór 17.00 uur. Het fonds kan na die datum geen aanvragen meer verwerken van bijdragen uit de huidige regelingen.

Subsidies in 2017

Vanaf 1 januari 2017 gelden voor alle aanvragen de nieuwe bijdragen als uitgangspunt. Deze worden medio december bekend gemaakt via de nieuwe website. De subsidiemogelijkheden bouwen voort op de huidige en zijn waar mogelijk vereenvoudigd en geactualiseerd.

Vanaf maandag 9 januari staan de aanvraagformulieren met bijbehorende checklists online en kan worden aangevraagd voor de nieuwe bijdragemogelijkheden van het Mondriaan Fonds.

Over het Mondriaan Fonds

Het Mondriaan Fonds is het publieke stimuleringsfonds voor beeldende kunst en cultureel erfgoed. Het bevordert bijzondere en vernieuwende projecten en activiteiten van beeldend kunstenaars, bemiddelaars (curatoren en critici), musea en andere erfgoedinstellingen, presentatie-instellingen, archieven, galeries en opdrachtgevers. Alle bijdragen hebben tot doel het stimuleren van de productie en de presentatie van relevante beeldende kunst en erfgoed uit Nederland in binnen- en buitenland op die plekken waar de markt dit (nog) niet doet.

Meer informatie

Mondriaan Fonds