Kunst, cultuur en media

Culturele subsidies voor ongeorganiseerde partijen

Is het mogelijk voor (amateur)kunstbeoefenaars die niet georganiseerd zijn in een stichting of vereniging om een project gefinancierd te krijgen? 

Een van de mogelijkheden om een cultureel project met amateurkunstenaars gefinancierd te krijgen is de subsidieregeling 'Maak het in Drenthe'.

Voor wie

De regeling is bestemd voor projecten van (amateur)kunstbeoefenaars die niet georganiseerd zijn in een stichting of vereniging. Zij kunnen aanvragen voor tijdelijke samenwerkingsprojecten waarin artistieke ontwikkeling centraal staat. Denk aan een project dat verschillende kunstvormen samenbrengt, een samenwerking met professionele kunstenaars of een project op een bijzondere uitvoeringsplek.

Waarom

In Drenthe is een groeiende groep amateurkunstenaars die kort samenwerken aan een productie. Voor deze initiatieven ontbreekt het vaak aan mogelijkheden om financiële ondersteuning aan te vragen, bijvoorbeeld bij een fonds, omdat er geen stichting of vereniging bij betrokken is.

Regio

Helaas is deze subsidieregeling alleen bestemd voor projecten gemaakt in Drenthe.

Meer informatie

Subsidieregeling Maak het in Drenthe 2015

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden