Algemeen

Fondswervingonline op dinsdag 27 juni niet bereikbaar

Webinar fondswerving fondsenwerving fondswervingonline

"De moeilijkheid ligt niet zozeer in het nieuwe ideeën ontwikkelen, als wel in het ontsnappen aan de oude." Aan deze woorden van John Maynard Keynes moet ik vaak denken toen ik had besloten om Fondswervingonline te gaan vernieuwen. Ik ben er trots op dat ik je kan vertellen dat we op woensdag 28 juni een nieuwe, verbeterde versie van Fondswervingonline lanceren, gebouwd op meer dan twee decennia van ervaring en succes. Om dit mogelijk te maken kun je op dinsdag 27 juni niet gebruik maken van Fondswervingonline.

Een grote stap in onze missie

Fondswervingonline heeft altijd als doel gehad om de wereld een beetje mooier te maken. 
Maar vooral ook om iedereen toegang te geven tot de wereld van de funding.

Al meer dan 20 jaar helpen we daarom met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor organisaties en projecten. 

En onze dossiers, vol met handige stappenplannen, handboeken, tips en advies, zijn er om je te inspireren en te ondersteunen.

Nu, na maanden van voorbereiding en inspanning, ben ik superblij om de volgende grote stap in deze missie te onthullen...

Vanaf woensdag 28 juni is er een volledig vernieuwd Fondswervingonline. 

Ontworpen om het nog gemakkelijker te maken om subsidies en fondsen voor je organisatie of project te vinden en aan te vragen.

Maar vooral ook om meer te inspireren.

Dinsdag 27 juni is Fondswervingonline niet bereikbaar

Op dinsdag 27 juni gaan we het vernieuwde Fondswervingonline online zetten. 

Daarom kun je op dinsdag 27 juni niet inloggen.

Vanaf woensdag 28 juni kun je als het goed is gebruik maken van het vernieuwd Fondswervingonline 😊.

Wel kan het zijn dat bepaalde functies nog miet helemaal goed werken.

Geduld

Ik wil om enig geduld en begrip vragen tijdens deze periode van vernieuwing. 

Weet dat we hard werken om alle functies zo snel mogelijk optimaal te laten werken, maar ja, er zullen ongetwijfeld wat dingen mis gaan.

In de woorden van Neil Armstrong, de eerste mens die voet op de maan zette: "Dit is een kleine stap voor de mens, een grote sprong voor de mensheid." 

In dezelfde geest geloof ik dat deze vernieuwde versie van Fondswervingonline een kleine stap voor ons team is, maar een grote sprong voor de fondsenwerving gemeenschap

Feedback en suggesties

Wij kijken uit naar je feedback en suggesties terwijl we samen verder reizen op deze weg van het verbeteren van onze wereld. 

Dank je voor je voortdurende steun en betrokkenheid bij Fondswervingonline 👍.