Internationaal ondernemen en ontwikkelingswerk

Geld voor grote projecten op het gebied van een rechtvaardige en groene wereld (video)

Gek genoeg zijn er veel goede doelen en projecten die deze financieringsbron vergeten. Vreemd omdat deze verstrekker afgelopen jaar meer dan 30 miljoen euro beschikbaar stelde aan projecten op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, mensenrechten, natuurbescherming, dierenbescherming, klimaat, milieu en sociale cohesie in Nederland. We hebben een leuke video met een toelichting.

Missie

De missie van de Postcode loterij is om fondsen te werven voor goede doelen organisaties die zich inzetten voor een rechtvaardige en groene wereld en om bekendheid te geven aan deze organisaties.

De te steunen organisatie moet werkzaam zijn op het gebied van ontwikkelingssamenwerking en mensenrechten, natuurbescherming, dierenbescherming, klimaat, milieu of sociale cohesie in Nederland.

Toepassing

Op dit moment steunt de loterij zo’n 90 goede doelen organisaties die zich inzetten voor mens en natuur in binnen en buitenland. De Postcodeloterij steunt over het algemeen meerdere jaren, maar er kan ook eenmalig steun worden gegeven. 

Meer informatie

Postcode Loterij

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden