Kunst, cultuur en media

Gratis subsidieadvies voor Utrechtse stichtingen en verenigingen

Utrechtse stichtingen en verenigingen op het gebied van cultuur en natuur kunnen in oktober tijdens een adviesmiddag hun ideeën aan de medewerkers van een van de grootste fondsen van Nederland voorleggen. Zij kunnen je helpen inschatten of het zinvol is om een subsidieaanvraag in te dienen. En wellicht nog interessanter voor je: het fonds kan je subsidieaanvraag van tips en adviezen voorzien. 

Adviesmiddag

Utrechtse stichtingen en verenigingen op het gebied van cultuur en natuur organiseren ieder jaar duizenden culturele projecten – van concertreeksen tot festivals en van tentoonstellingen tot natuurspeeltuinen.

Het organiserende fonds draagt jaarlijks bijna € 500.000 bij aan dit soort initiatieven. Maar wanneer komt een project in aanmerking voor ondersteuning? En wat heb je allemaal nodig om een subsidieaanvraag in te kunnen dienen?

Veel organisaties zitten met deze of soortgelijke vragen. Daarom organiseert het Utrechtse fonds op vrijdag 12 oktober een adviesmiddag.

Tijdens deze middag kun je je ideeën aan de medewerkers van het fonds voorleggen. Zij kunnen je helpen inschatten of het zinvol is om een subsidieaanvraag in te dienen. Ook kunnen zij je bij uw aanvraag van tips en adviezen voorzien. Zo ben je goed voorbereid en vergroot je de kans dat uw aanvraag wordt gehonoreerd.

Doelgroep

Deze middag is bestemd voor stichtingen of verenigingen op het gebied van cultuur, natuur of wetenschap.
Je project moet plaatsvinden binnen de provincie Utrecht en toegankelijk zijn voor een breed publiek. Ook restauraties, investeringen en publicaties kunnen door het fonds worden ondersteund. 

Waar en wanneer

Datum
Vrijdag 12 oktober 2018 

Plaats
Provinciehuis Utrecht
Archimedeslaan 6 te Utrecht 

Tijd
Van 13:30 tot 17:00 

Aanmelden

Per e-mail bij dit fonds.