Maatschappij en samenleving

Gratis workshop projectplan schrijven

Worstel je met een subsidieaanvraag voor een maatschappelijk project of een maatschappelijke instelling in de regio Zuid-Holland dan kun je je nu inschrijven voor een gratis workshop projectplan schrijven. Tijdens deze workshop leer je je ideeën om te zetten in duidelijke doelen, afspraken en acties. Ook leer je wat er allemaal zoals in een projectplan moet staan, en wat SMART is. De organisatie is in handen van een vermogensfonds.

Projectplan schrijven

Aan de basis van ieder project ligt een projectplan. Hoe zet je je ideeën om in duidelijke doelen, afspraken en acties? Wat moet er allemaal in zo'n plan staan? Wat is SMART?

Dát leer je tijdens deze workshop die uit twee avonden bestaat. Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst kun je al je concept-plan opsturen (geen verplichting). De docent kan dan gericht met je op zoek gaan naar oplossingen voor knelpunten.

De workshop is gratis. Om zoveel mogelijk organisaties de kans te geven mee te doen aan een workshop, laten wij per organisatie één deelnemer toe.

Voor wie

Non-profit instellingen met een maatschappelijke doelstelling of project in de regio Delft, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, de Bollenstreek en tussenliggende gemeenten.

Volgende workshop

20 en 27 juni 2019
Van 19.30 - 22.00 uur
Locatie: Het Nutshuis, Riviervismarkt 5, Den Haag

Aanmelden

De aanmeldingstermijn is inmiddels verlopen.

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden