Onderzoek en ontwikkeling

Informatiebijeenkomst subsidieoproep kosteneffectiviteit van hulpmiddelen en (integrale) zorg

Op 27 juni is er in Den-Haag een informatiebijeenkomst voor iedereen die interesse heeft in het doen van (kosten)effectiviteitsonderzoek naar integrale hulpmiddelenzorg en overweegt subsidie aan te vragen voor open ronde 2 van het subsidieprogramma Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 27 juni van 12:00 tot 17:00 uur. Deelname is kosteloos.

Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg 

In de hulpmiddelenzorg gaat al veel goed, toch is er ook ruimte voor verbetering. Er wordt nog weinig onderzoek gedaan naar de doelmatigheid (ofwel kosteneffectiviteit) van de hulpmiddelenzorg. Het ZonMw-programma Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg wil hier samen met u verandering in brengen. 

Waar en wanneer 

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 27 juni van 12:00 tot 17:00 uur. Vanaf 12:00 is er een inloop met broodjes en we sluiten om 16:10 af met een netwerkborrel. We kiezen een locatie die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en rolstoeltoegankelijk.

Aanmelden

Aanmelden vóór 18 juni via het aanmeldformulier. Deelname is kosteloos.

Subsidie open ronde 2

Vlak voor deze informatiebijeenkomst gaat de subsidieoproep voor 'open ronde 2' open. Deze is interessant voor je als je een concreet idee hebt voor onderzoek. Of als je bijvoorbeeld aan de hand van de eerdere stimuleringssubsidie al voorbereidingen heeft getroffen. 

Je onderzoek moet gaan over de (kosten)effectiviteit van hulpmiddelen en de (integrale) zorg die daarbij hoort. Binnen dit ZonMw-programma gaat het specifiek om de hulpmiddelenzorg vanuit de Zorgverzekeringswet en niet om medisch-specialistische (geneeskundige) zorg. 
 

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden