Kunst, cultuur en media

Nieuw fonds: € 30.000 voor marketing van middelgrote tentoonstellingen, voorstellingen en festivals

Binnenkort start er een nieuws fonds, geïnspireerd op het grotere zusje. Het nieuwe fonds richt zich op het financieel ondersteunen van de marketingactiviteiten van middelgrote tentoonstellingen, voorstellingen en festivals met een middelgroot en breed publiek, met een groeipotentie van minimaal 5.000 bezoekers. Het nieuwe fonds voorziet in een lening of garantiebijdrage van 30.000 euro om te investeren in de marketing, in combinatie met een ticketafname ter waarde van 30.000 euro. Naar verwachting kun je eind van dit jaar een aanvraag indienen.

Voor wie is het nieuwe fonds van toepassing

Het nieuwe fonds richt zich op middelgrote tentoonstellingen, voorstellingen en festivals met een ANBI-status die zich richten op een middelgroot en breed publiek, met een groeipotentie van minimaal 5.000 bezoekers en een overtuigend project- en marketingplan.

Wat houdt de regeling in?

De nieuwe regeling voorziet in een lening of garantiebijdrage van 30.000 euro om te investeren in de marketing, in combinatie met een ticketafname ter waarde van 30.000 euro.

Wanneer gaat het nieuwe fonds van start

Vanaf eind dit jaar kunnen aanvragen worden ingediend. 

Meer informatie van het verstrekkende fonds volgt binnenkort. Hou de site dus in de gaten!

Andere subsidies en fondsen

Allereerst is er het grotere zusje van dit nieuws fonds, dat zich richt op het financieel ondersteunen uitzonderlijke culturele projecten met een groot publieksbereik.

Daarnaast zijn er een groot aantal andere subsidies en fondsen op het gebied van kunst, cultuur en media.
Hieronder alvast een overzicht.

Gerelateerde fondsen en subsidies