Kunst, cultuur en media

Nieuw subsidieloket

Voor veel initiatiefnemers van projecten in Delft is het vinden van de juiste financiers nu een grote klus. Sinds kort hebben vijf subsidieverstrekkers de handen ineen geslagen, en zijn een nieuw subsidieloket gestart.

Delftsefondsen.nl

Het zoeken naar financiering voor maatschappelijke initiatieven in Delft is nu een stuk makkelijker. 
Via de website Delftsefondsen.nl bundelen vijf fondsen hun krachten. Op deze gezamenlijke website laten de fondsen zien wie ze zijn en wat ze precies doen. Ook kun je de Quickscan doen, daardoor is in een paar klikken duidelijk waar de kansen voor financiering liggen.

Zoeken naar financiering makkelijker

Voor veel initiatiefnemers van projecten in Delft is het vinden van de juiste financiers nu een grote klus.
Fondsen zijn onbekend en worden niet aangeschreven waardoor niet alle financieringsmogelijkheden worden benut.

Met Delftsefondsen.nl willen de Samenwerkende Fondsen in Delft het zoeken naar financiering gemakkelijker maken. Met behulp van een handige Quickscan weet u snel bij welke fondsen kansen liggen. 
Iedereen die iets in Delft wil organiseren, bijvoorbeeld op gebied van welzijn, vrijwilligerswerk, educatie, kunst & cultuur of natuur & milieu kan gebruik maken van de website. Per fonds is aangegeven wat de criteria zijn om in aanmerking te komen voor een donatie.

Samenwerkende fondsen

Partners in Delftsefondsen.nl zijn Kerkelijke Stichting Stalpaert van der Wiele, Stichting voor Hulp aan Delftse Jongeren, Stichting De Lichtboei, Fonds 1818 en de Gemeente Delft met de Stimuleringssubsidie.

Meer informatie

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden