Nieuwe digitale subsidieadviseur vraagt subsidie voor je aan!

De nieuw ontwikkelde digitale subsidieadviseur van Fondswervingonline maakt het vanaf nu voor iedereen mogelijk de juiste subsidiepotjes te vinden, subsidiekansen te optimaliseren én een professionele subsidieaanvraag op te stellen. Zelfs als je géén ervaring hebt met het aanvragen van subsidies en fondsen!

2000 subsidiepotjes vaak onvoldoende benut

Subsidieregelingen en fondsen worden over het algemeen onvoldoende benut. Dit blijkt uit een onderzoek van Fondswervingonline onder 2000 door haar onderzochte en opgenomen subsidies en fondsen.

Over het algemeen blijkt men niet te weten dat deze subsidies of fondsen bestaan. Ook is er veelal onvoldoende tijd en de kennis aanwezig om een professionele subsidieaanvraag op te stellen.

Fondswervingonline brengt hier met de introductie van een nieuw ontwikkelde digitale subsidietool verandering in.

De juiste subsidiepotjes vinden en goede subsidieaanvragen indienen 

We hebben aan de hand van honderden subsidieaanvragen gekeken welk soort subsidieaanvragen succesvol zijn, én waaruit dus een goede subsidieaanvraag moet bestaan.

Aan de hand van deze informatie hebben we een digitale subsidieadviseur gebouwd. Deze maakt het mogelijk om de juiste subsidiepotjes te vinden én een goede subsidieaanvraag in te dienen. Zelfs wanneer je geen verstand aan hebt van het aanvragen van subsidies en fondsen!

Bovendien geeft de digitale subsidieadviseur je via alerts een seintje wanneer er een nieuwe regeling is gekomen die interessant kan zijn voor je project. Dit is bijvoorbeeld handig als de subsidie maar beperkt beschikbaar is!

Professionele subsidieaanvraag voor iedereen mogelijk

Via de digitale subsidieadviseur van Fondswervingonline kun je aangeven voor welke activiteiten je funding zoekt.

Hierna worden automatisch uit onze databank met meer dan 2000 actuele subsidies en fondsen de regelingen geselecteerd die interessant zijn voor je organisatie of project.

Via een aantal overzichtelijke stappen maakt de digitale subsidieadviseur vervolgens automatisch een subsidieaanvraagpakket voor je klaar.
Dit aanvraagpakket bevat alle documenten die je over het algemeen nodig hebt voor een subsidieaanvraag, zoals een kant en klaar projectplan, een begroting, en een begeleidende brief voor de subsidieverstrekker.

Ook kan de digitale subsidieadviseur voor je bijgehouden wat de status van elke subsidieaanvraag is, welke aanvragen er zijn gehonoreerd, welke correspondentie er is geweest met subsidieverstrekkers en fondsen, en welke notities er zijn gemaakt.

Word lid van Fondswervingonline.

Word vandaag nog lid, en je kunt direct gebruik maken van onze nieuw ontwikkelde digitale subsidieadviseur.

Voor slechts € 25,- per maand kun je direct aan de slag met het vinden, optimaliseren én aanvragen van subsidies en fondsen.

Nu lid worden