Nieuwe fonds voor onderwijsfinanciering en schoolfinanciering

Een gloednieuw fonds, een sympathieke aanpak, en met aandacht voor positieve impact op de wereld. Wanneer je financiering zoekt voor een onderwijsproject mag je deze nieuwe subsidiemogelijkheid niet missen. Het fonds is overigens wereldwijd actief, met een focus op landen met een lage BBP.

Aandacht voor impact

We hebben het er al eerder over gehad, en het is een goede zaak. Steeds meer fondsen gaan zich richten op de impact. 

Doelstelling van dit nieuwe fonds is een steeds groeiende positieve impact op de wereld te creëren door te investeren in onderwijs.

Wereldwijd actief, maar vooral in minder ontwikkelde landen

Het fonds heeft een wereldwijs mandaat, hoewel ze in het licht van hun doelstelling meer in landen met een lager BBP zullen opereren.

Investeringen in onderwijs

Het fonds is van mening dat onderwijs een van de belangrijkste manieren is om de armoedegrens permanent te ontwijken. aangezien het generaties overschrijdt, waarbij opgevoede ouders waarschijnlijk voor hun kinderen zorgen voor (nog beter) onderwijs.

Doelstelling van het fonds is een steeds groeiende positieve impact op de wereld te creëren door te investeren in onderwijs.

Focus ligt vooral op financiering van projecten rond onderwijsfinanciering (studie leningen), evenals schoolfinanciering.
Daarnaast richt het fonds zich op financiële ondersteuning van projecten die het onderwijs en de toegang tot onderwijs verbeteren. 

Meer informatie

Ga naar het fonds.