Nog dit weekend subsidie aanvragen voor innovatieve ideeën op het gebied van gezondheid en vitaliteit!

Heb je niks te doen dit weekend en heb je een waanzinnig innovatief idee op het gebied van gezondheid of vitaliteit? Vraag dan dit weekend deze interessante subsidie aan, gericht op het ondersteunen van innovatieve ideeën op het gebied van recreatie gekoppeld aan gezondheid en vitaliteit. Haast is wel geboden want de subsidieverstrekker heeft laten weten dat je de subsidie voor 20 mei moet aanvragen. De subsidie bestaat uit een financiële bijdrage tot maximaal €2.500 euro om externe deskundigheid in te huren om een je innovatievraag te beantwoorden of ondersteunen.

Subsidie om je innovatie een stukje op weg te helpen

Met de innovatievoucher krijg je tot 50 procent van de kosten (tot maximaal € 2500,-) vergoed om je op weg te helpen met innovatieve ideeën op het gebied van recreatie, toerisme, natuur, beweging, voeding of vitaliteit.

De voucher kan worden ingezet om advies in te winnen: bij het opstellen van een business- of financieringsplan bijvoorbeeld, bij de conceptontwikkeling voor een nieuw product of dienst, voor ruimtelijk advies, een marktanalyse of communicatiestrategie.

Onderstaand hebben we even een lijstje gemaakt met de voorwaarden waaraan je idee moet voldoen.

  • Brengt een nieuwe samenwerking tussen (minimaal 2) verschillende sectoren tot stand
  • Draagt bij aan gezondheid of vitaliteit van inwoners en gasten van de provincie Zeeland
  • Heeft een Zeelandbrede uitstraling
  • Is duurzaam (in tijd/footprint)
  • Is voorbeeld voor anderen
  • Is gericht op beleving, met gebruikmaking van de Zeeuwse natuurlijke omgeving/eigenheid

Subsidie

Je ontvangt de subsidie in de vorm van een voucher.
De voucher is een financiële bijdrage van 50% (tot maximum van € 2.500 excl. btw) van de kosten voor extern advies; de andere helft van de kosten wordt door de aanvrager zelf gefinancierd.

Dit weekend de subsidie aanvragen

Heb je interesse in deze subsidie dan moet je dit weekend aan de slag, want je kunt de subsidie tot 20 mei a.s. aanvragen

Zo kun je deze subsidie het snelste aanvragen: