Kunst, cultuur en media

Schrijvers opgelet: internationale beurs tot $10.000 voor jouw project

Kritiek - Kritieken

Ben je bezig met een langdurig project op het gebied van literaire kritiek, kunstschrijven, politieke analyse of sociale verslaggeving? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Een gerenommeerde internationale beurs biedt een financiële injectie tot wel $10.000 voor schrijvers zoals jij, die werken aan langdurige projecten. Het mooiste? Deze kans is wereldwijd beschikbaar voor Engelstalige auteurs van elke nationaliteit, inclusief degenen in Nederland.

Waarom deze beurs?

Deze unieke internationale beurs erkent het belang en de uitdagingen van langdurige schrijfprojecten.

In de huidige snel veranderende wereld is het essentieel om diepgravende analyses en verslaggeving te bieden die tijd en toewijding vergen. Daarom richt deze beurs zich op vier hoofdgebieden:

  • Literaire kritiek
  • Kunstschrijven
  • Politieke analyse
  • Sociale verslaggeving

Ben jij de ideale kandidaat?

Als Engelstalige schrijver van elke nationaliteit met een redactionele overeenkomst voor je werk, nodigen we je uit om deze kans te grijpen.

Het maakt niet uit waar je je bevindt; het werkgebied van deze beurs is internationaal. Ook vanuit Nederland kun je deze beurs dus aanvragen.

Wat je moet weten

  • Financiële Ondersteuning: Tot $10.000 per gehonoreerde aanvraag.
  • Voorwaarden: Een bestaande redactionele overeenkomst is vereist, en prioriteit gaat naar projecten zonder significante voorschotten.
  • Gebruik van de Beurs: Strikt voor projecten buiten de vertaalwereld.

Belangrijke data

De indientermijn is van 1 februari 2024 tot 31 maart 2024. Mis deze kans niet om jouw project de ondersteuning te geven die het verdient.

 Dit is jouw kans om je schrijfcarrière een significante boost te geven met de financiële steun die je nodig hebt.

Meer informatie of deze beurs direct online aanvragen