Sport recreatie en evenementen

Sponsoring voor sportverenigingen die bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van hun leden

Voetbal-kind

Het bevorderen van gezondheid en welzijn binnen de gemeenschap is van essentieel belang, en dat is precies waar de nieuwe regionale sponsoring zich op richt. Deze kans is specifiek ontworpen voor sportverenigingen die niet alleen streven naar sportieve prestaties, maar ook de waarden duurzaamheid en vitaliteit hoog in het vaandel dragen. Als jouw vereniging zich inzet voor deze principes, dan is dit een kans die je niet mag missen.

Toepassing van de sponsoring

Deze sponsoring richt zich op lokale en regionale sportverenigingen die door hun activiteiten bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van hun leden en de bredere gemeenschap.

Belangrijk is dat de activiteiten in lijn zijn met de merkwaarden van de sponsor, waarbij een duurzame en vitale bedrijfsvoering centraal staat.

De ondersteuning kan variëren van financiële bijdragen tot middelen die de verenigingen helpen in hun communicatie, zoals het gebruik van moderne communicatiemiddelen en sociale media.

Doelgroep en werkgebied

De sponsoring staat open voor verenigingen actief binnen specifieke provincies zoals Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Utrecht en Gelderland.

Het is belangrijk dat de aanvragende partij klant is of bereid is klant te worden bij de sponsor. Dit benadrukt de wederzijdse betrokkenheid en het partnership dat de sponsor voor ogen heeft.

Voorwaarden en beperkingen

Er zijn duidelijke richtlijnen voor wat wel en niet ondersteund wordt.

Je activiteiten moeten passen binnen het werkgebied en in overeenstemming zijn met de duurzame en vitale waarden van de sponsor.

Ook is het belangrijk dat jouw vereniging geen winstoogmerk heeft en actief communiceert met haar leden.

De ondersteuning sluit activiteiten uit zoals politieke bijeenkomsten, religieuze evenementen, of evenementen die het milieu zwaar belasten. Ook sponsoring van sportkleding of bordsponsoring valt buiten de regeling.

Waarom deze sponsoring een verschil maakt

Deze sponsoring is een fantastische kans voor verenigingen die de kernwaarden van duurzaamheid en vitaliteit willen uitdragen en versterken binnen hun gemeenschap. Het is een stimulans voor verenigingen om niet alleen aan sport te doen, maar ook actief bij te dragen aan een gezondere en meer verbonden gemeenschap.

Hoe aan te vragen?

De aanvraag verloopt geheel digitaal via een online formulier. Elke aanvraag wordt beoordeeld op basis van de gestelde voorwaarden. Dit proces zorgt ervoor dat alleen de meest passende en betrokken organisaties ondersteuning ontvangen.

Meer informatie of direct online aanvragen