Zorg en welzijn

Subsidie beschikbaar voor jongerenprojecten Rotterdam

Deelgemeente Kralingen-Crooswijk roept jongeren op om samen met scholen, verenigingen, organisaties en gelegenheidsinitiatieven een subsidieaanvraag in te dienen voor projecten. Dit in het kader van het Jongerenjaar, waarin Rotterdam fungeert als Jongerenhoofdstad van Europa.

Subsidie voor projecten jongeren

De deelgemeente wil alle jongeren die enthousiast zijn en wat van hun toekomst willen maken, een duwtje in de rug geven. Daarom nodigt de deelgemeente jongeren uit om in samenwerking met bijvoorbeeld een school een subsidieaanvraag in te dienen voor projecten. De activiteiten en investeringen binnen deze projecten moeten een bijdrage leveren aan de ontwikkeling, het imago en het perspectief van jongeren. Het is belangrijk dat de projecten zoveel mogelijk door en voor jongeren zijn ontwikkeld. Klik hier voor alle subsidiecriteria.

Subsidieaanvraag

De subsidieaanvraag kan tot 1 juni worden ingediend. Klik hier voor het aanvraagformulier. De deelgemeente zet in op participatie van jongeren om hen op een positieve manier invloed uit te laten uitoefenen op de wereld om hen heen.