Natuur, milieu en energie

Subsidie om mensen bij de natuur en het landschap te betrekken

Je kunt gedurende een korte periode subsidie aanvragen voor projecten die mensen in Noord-Holland betrekken bij natuur en het landschap. Je project moet zich richten op het organiseren, coördineren, faciliteren, stimuleren, ondersteunen of waarderen van vrijwilligerswerk in natuur- en landschapsbeheer, natuureducatie of -inrichting. Enige haast is we wel geboden: je kunt tot 12 april een subsidieaanvraag indienen.

Over de subsidie

Gedurende een korte tijd kun je subsidie aanvragen voor projecten die meer mensen betrekken bij natuur en landschap. Subdoel is het bevorderen van de samenwerking tussen TBO, vrijwilligersgroepen en/of externe organisaties.

Wees er snel bij

De subsidie is alleen beschikbaar gedurende een korte aanvraagperiode.
Je kunt subsidie aanvragen van 15 maart 2017 tot 12 april 2017. Je moet dus snel in actie komen. 

Belangrijkste voorwaarden

We hebben wederom de belangrijkste voorwaarden voor je op een rijtje gezet.

  • Het project moet zich richten op het organiseren, coördineren, faciliteren, stimuleren, ondersteunen of waarderen van vrijwilligerswerk in natuur- en landschapsbeheer, natuureducatie of -inrichting.
  • Het project moet plaatsvinden in Noord-Holland.
  • Het project is een samenwerking van indiener met externe organisaties en/of een of meerdere TBOpartners en/of een of meerdere vrijwilligersgroepen.

Als je project al op andere wijze is gefinancierd, een begroting heeft van minder dan 500 euro of in strijd is met wettelijke bepalingen zal je subsidieaanvraag niet in behandeling genomen worden.

Subsidiebudget
Het beschikbare bedrag is vastgesteld op € 45.000,-.

Aanvragen

Je kunt alleen in de aanvraagperiode van 15 maart 2017 tot 12 april 2017 een subsidieaanvraag indienen.
Je kunt hiervoor gebruik maken van een aanvraagformulier.

Meer informatie

Ga naar de subsidie