Kunst, cultuur en media

Subsidie op maat, begeleiding en een internationaal netwerk voor videokunstenaars

Video kunst art subsidie op maat

Wat een ongelooflijke kans ligt er voor ons! Als je een opkomende internationale videokunstenaar bent, wil je zeker verder lezen. Er is namelijk een internationaal fonds dat klaarstaat om jou te helpen met de broodnodige financiële ondersteuning door middel van awards, production grants en mentorship grants. Interessant is dat het echt ondersteuning op maat is. Ze kunnen je financieel ondersteunen, maar ook voorzien van curatoriële bijstand, introduceren in een internationaal netwerk én van advies voorzien om maar even wat te noemen.

Ondersteuning op maat, afgestemd op jouw behoefte als videokunstenaar

Zie je het al voor je? Een partner die niet alleen je artistieke visie begrijpt, maar ook weet hoe cruciaal maatwerk en individuele begeleiding is.

Het fonds staat klaar om je op elke mogelijke manier te ondersteunen. Alles is op maat, afgestemd op de behoeften van elke kunstenaar, net zoals jij.

Het idee hier is niet alleen om je te helpen bij het produceren van nieuwe werken. Nee, ze gaan verder! Ze vinden internationale platforms om je werk te tonen, financieren buitenlandse residenties, produceren boeken, kopen werkinstrumenten zoals nieuwe camera's, zoeken technische ondersteuning, brengen je in contact met kunstinstellingen en andere kunstenaars. Zelfs reisarrangementen en administratieve rompslomp worden door hen geregeld.

Focussen op wat echt belangrijk is: je kunst

Stel je dat eens voor! Je creatieve geest wordt bevrijd om te focussen op wat echt belangrijk is: je kunst. Ze fungeren ook als klankbord en verlenen indien nodig curatoriële bijstand. Het doel van het fonds is om jou, de kunstenaar, het kostbaarste goed te geven dat we hebben: jouw tijd.

Weet je wat nog mooier is? Ze zijn actief zowel in Nederland als internationaal. Het enige wat je hoeft te doen is ervoor zorgen dat je aanvraag betrekking heeft op jouw activiteiten als videokunstenaar.

Subsidie op maat en in overleg

De subsidie? Nou, die hangt af van jouw aanvraag. Het is allemaal op maat en in overleg. Zie je de mogelijkheden al voor je? 

Meer informatie

Klaar om je dromen na te jagen? Ga ervoor, want de wereld wacht op jouw kunst.