Zorg en welzijn

Subsidie voor bestrijding overgewicht en obesitas door stimuleren gezonde leefstijl

Je kunt tot 31 december subsidie aanvragen voor projecten gericht op het stimuleren van een gezonde leefstijl om overgewicht en obesitas te bestrijden. Doelgroepen zijn de jeugd vanaf de zwangerschapsperiode tot 19 jaar, de opvoeders van de jeugd (zowel ouders als professionals), werknemers of ouderen. 

Nadere subsidieregels Aanvalsplan Overgewicht 2016

Subsidie om de Limburgse bevolking op een gezond gewicht te krijgen. Er is vooral subsidie mogelijk voor projecten gericht op bestrijden van overgewicht en obesitas door middel van het stimuleren van een gezonde leefstijl. Je project moet zich richten op jeugd vanaf de zwangerschapsperiode tot 19 jaar, de opvoeders van de jeugd (zowel ouders als professionals), werknemers of ouderen.

Toepassing

Er zijn twee subsidiesporen waarlangs activiteiten kunnen worden geïnitieerd met als doel te komen tot een lokale/regionale aanpak voor gewichtsreductie bij inwoners van Limburg:

Spoor 1
Bevorderen van integrale samenwerking en structuurversterking

Spoor 2
Versnellen en versterken van de lokale uitvoering.

Meer informatie

Nadere subsidieregels Aanvalsplan Overgewicht 2016

 

 

 

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden