Kunst, cultuur en media

Subsidie voor gamemakers om deel te nemen aan Game Developers Conference 2016

Gamedevelopers en andere makers in de gamesindustrie kunnen tot 19 oktober een voorstel indienen om deel te namen aan het Local Multiplayer event tijdens de Game Developers Conference 2016 in San Francisco. Je ontvangt een financiële vergoeding voor de reis en overnachtingskosten voor één persoon, toegangspas voor de Indie Summit en deelname aan een pitchtraining. En vooral erg cool: je mag je game presenteren tijdens het event.

Toepassing

Ben je een makers in de gamesindustrie dan kun je een voorstel indienen dat gericht is op deelname aan het Local Multiplayer event tijdens Game Developers Conference 2016 in San Francisco (14 - 18 maart 2016). 

Tijdens de GDC San Francisco 2016 organiseert het Stimuleringsfonds onder andere een Local Multiplayer event en Prototype Showcase om de Nederlandse gamesindustrie te ondersteunen en te profileren. Op een locatie nabij het congrescentrum biedt het fonds tijdens het Local Multiplayer Event een presentatieplek aan voor maximaal tien gamedevelopers.

Geselecteerde deelnemers krijgen de mogelijkheid hun game te tonen tijdens het event, ondersteuning in de reis- en verblijfskosten en een toegangspas voor de Indie Summit tijdens de GDC San Francisco. Voorafgaand aan de GDC wordt een pitchtraining voor de deelnemers georganiseerd.

Subsidie

  • reis en overnachtingskosten voor één persoon tijdens de GDC San Francisco
  • een toegangspas voor de Indie Summit tijdens de GDC San Francisco
  • deelname aan het Local Multiplayer Event om de game te tonen
  • deelname aan de pitchtraining voorafgaand aan de GDC San Francisco

Aanvragen

Online aanvragen, uiterlijk uiterlijk 19 oktober 2015, via de aanvraagomgeving van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden