Kunst, cultuur en media

Subsidie voor projecten kunst en kinderen

Wanneer je actief bent op het gebied van kunst, of je bent actief op het het gebied van kinderen, willen we je graag wijzen op deze interessante subsidiemogelijkheid. Interessant omdat hiermee subsidie kan worden aangevraagd voor combinatieprojecten van kunst en kinderen, bijvoorbeeld voor een kinderkunstkijkgids.

Dorodarte

Deze interessante subsidiemogelijkheid is afkomstig van Dorodarte.

Dorodaret verstrekt subsidie voor het ondersteunen van Nederlandse organisaties en instellingen die zich bezig houden met kinderen en/of kunst. Ook interessant voor combinatieprojecten van kunst en kinderen.

Kinderen

Subsidiemogelijkheden voor bevordering van opvang, verzorging, opvoeding, scholing en ontwikkeling van jeugdige personen, in beginsel niet ouder dan dertig jaar, die maatschappelijk gezien hulp van derden nodig hebben.

Kunst en cultuur

Ondersteuning van musea, tentoonstellingen, catalogi, restauraties en/of aankopen van kunstobjecten, culturele activiteiten, combinatieprojecten van kunst en kinderen en jonge kunstenaars.

Meer informatie

Stichting Dorodarte​​​​​​​

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden