Natuur, milieu en energie

Subsidie voor sportverengingen en sportaccomodaties

Je bent op zoek naar subsidie voor je sportclub of sportaccomodatie en je wilde altijd al investeren in energiebesparing en duurzame energie voor je club of accomodatie? Grijp dan nu je kans want met deze nieuwe subsidie is het een stuk interessanter geworden om te investeren in energieopwekking, energiebesparing en duurzame energie. Bij een subsidiebedrag tot € 25.000,- ontvang je binnen twee weken een voorschot van 100%. Bij subsidiebedragen van € 25.000 tot € 125.000,- bedraagt het voorschot 90%.

Voor wie

Sportverenigingen en sportstichtingen komen in aanmerking voor subsidie voor energiebesparende maatregelen en duurzame energie. Zowel sportverenigingen als sportstichtingen zijn veel voorkomende eigenaren en gebruikers van sportaccommodaties.

Subsidiebedragen

Je kunt maximaal € 125.000 subsidie aanvragen per jaar.

Subsidiabele kosten

Als je een sportvereniging bent zijn 30% van kosten subsidiabele kosten, als sportstichting zijn 15% van de kosten subsidiabele.

Meer informatie

Subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden