Innovatie en technologie

Subsidiekansen voor innovatie in internetveiligheid en stabiliteit

Programmeur - ICT - Internet

In een tijd waarin internetconnectiviteit en cyberveiligheid de ruggengraat vormen van zowel ons dagelijks leven als de mondiale economie, ligt er een interessante subsidiekans voor organisaties die zich richten op de stabiliteit en beveiliging van het internet. Een nieuwe subsidie van een van de belangrijkste internationale internetorganisaties is gericht op projecten die hieraan bijdragen. Hierbij kun je denken aan innovaties in de DNS-beveiliging, beleidsvorming rondom internet governance, en de implementatie van nieuwe technologieën die de efficiëntie en veiligheid van het internet verbeteren.

Wat betekent dit voor jouw organisatie?

Als je deel uitmaakt van een non-profit organisatie, een academische instelling, of een bedrijf dat zich bezighoudt met technologische innovaties en internet governance, dan biedt deze subsidie je de kans om echt een verschil te maken.

De subsidie biedt financiering van projecten die variëren van $0 tot $50,000, wat betekent dat zowel kleine als grote initiatieven een kans maken.

Voorbeeldprojecten om inspiratie uit te putten

Om je een idee te geven van de toepassingsmogelijkheden van deze internationale subsidie geven we je wat ideeën.

Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een subsidieaanvraag voor een project gericht op het verminderen van DNS aanvallen, waarmee de algemene veiligheid van internetgebruikers verhoogt of een project gericht op het verbeteren van de samenwerking tussen verschillende belanghebbenden binnen de internet governance.

Meer je zou ook kunnen denken aan de implementatie van een nieuw, veiliger protocol voor datatransmissie of een onderzoek naar de sociaal-economische effecten van internetveiligheid op verschillende gemeenschappen wereldwijd.

Elk project dat bijdraagt aan een veiliger, stabieler of veerkrachtiger internet past binnen deze subsidie.

Samenvattend

Deze subsidie biedt veelbelovende mogelijkheden voor iedereen die betrokken is bij het vormgeven van de toekomst van het internet.

Of het nu gaat om het verbeteren van de technische fundamenten of het beïnvloeden van het beleid dat deze fundamenten reguleert, de subsidie staat open voor vernieuwende ideeën die bijdragen aan een stabieler en veiliger internet voor ons allemaal.

Meer informatie of deze subsidie online aanvragen