Kunst, cultuur en media

Subsidieregeling voor urban arts talent weer open

Urban arts talenten opgelet! Je kunt samen met een culturele instellingen tot 14 december een subsidieaanvraag indienen voor een ontwikkelingstraject waarin je je als maker ontwikkelt door onder begeleiding van professionals één of meerdere eindproducten op het gebied van urban arts te realiseren. De subsidie bedraagt minimaal € 10.000,- en maximaal € 25.000,- per project.

Groeien als urban arts talent

Via deze subsidie kunnen urban arts talenten groeien. Omdat het om een ontwikkeltraject gaat dienen de activiteiten waarvoor wordt aangevraagd aantoonbaar voort te bouwen op een eerder ingezette ontwikkeling van het talent. Alleen nieuwe activiteiten komen dus in aanmerking voor subsidie.

Samenwerking tussen urban arts talent en culturele instelling

De formele aanvrager van de subsidie moet een culturele instelling zijn met expertise op het gebied van urban arts of talentontwikkeling, die zich inzet voor actieve cultuurparticipatie en die het urban arts talent faciliteert bij zijn of haar ontwikkeltraject. 

Deze culturele instelling is dan wel de formele aanvrager, maar het urban arts talent maakt de aanvraag en gaat op zoek naar relevante partners. 

Subsidie

De subsidie bedraagt minimaal € 10.000 en maximaal € 25.000 per project.
De subsidie kan 100% van de totale voor subsidie in aanmerking komende projectkosten bedragen

Meer informatie

Ga naar de subsidieverstrekker.