Internationaal ondernemen en ontwikkelingswerk

Subsidies voor waterputten

Nog steeds zijn er veel ontwikkelingsprojecten die subsidie zoeken voor bijvoorbeeld het slaan van waterputten. We geven je een overzicht van zes fondsen die steun verlenen voor projecten die te maken hebben met waterputten. Daarnaast geven we je een aantal alternatieve subsidiemogelijkheden.

Stichting "75 jaar NBB"

Financieel ondersteunen van projecten op het gebied van scheepvaart, visserij, waterwinning en waterbestrijding en het leveren van een bijdrage aan het oplossen van de noden in de wereld. 

VOx Impuls

Financiële ondersteuning van organisaties en projecten rond de thema’s ‘water’ en ‘ondernemerschap’ in Nederland, Bangladesh, en de sub Sahara in Afrika (op dit moment Benin).

Eijkelkamp Foundation

Financiële ondersteuning van organisaties en projecten op het gebied van water, bodem en milieu.

Rinny Huizinga Stichting

Financiële ondersteuning van technisch onderwijs, onderzoek en de uitvoering van onderzoeksprojecten in ontwikkelingslanden, zoals de toepassing van zonne- of wind-energie, drinkwatervoorziening, speciale bouwtechnieken, irrigatie en dergelijke.

Movares Foundation

De Movares Foundation wil de sociale en economische betrokkenheid van mensen bij hun omgeving vergroten. Met haar expertise steunen ze verschillende maatschappelijk relevante projecten in Nederland en de derde wereld.

Verdere subsidiemogelijkheden

Natuurlijk zijn er meer subsidiemogelijkheden en fondsen. Bijvoorbeeld van subsidieverstrekkers die niet specifiek in hun beleidsplan hebben staan dat ze subsidies verstrekken voor waterputten, maar wel op soortgelijk werkgebied actief zijn.

Subsidies ontwikkelingsprojecten
https://www.fondswervingonline.nl/regelingen/aoi/internationaal-ondernemen-en-ontwikkelingswerk

Subsidies water
https://www.fondswervingonline.nl/regelingen/act/water-2946

Subsidies drinkwatervoorzieningen
https://www.fondswervingonline.nl/regelingen/act/drinkwatervoorzieningen-3759

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden