Innovatie en technologie

Tender Mobiliteitsmanagement gesloten: wie ontvangt subsidie?

Op woensdag 2 april is de tender MobiliteitsManagement gesloten. Er zijn 44 aanvragen ontvangen met een totaal aangevraagd subsidiebedrag van ruim 3,5 miljoen euro.

Tender praktijkexperimenten - MobiliteitsManagement

Binnen de tender praktijkexperimenten zijn 10 aanvragen ingediend. Binnen de andere tender zijn dit er 34. In de komende weken gaat men alle aanvragen analyseren aan de hand van de programmacriteria en buigt de adviescommissie zich over de ranking. Na deze ranking volgen de beschikkingen. In totaal neemt de afhandeling van de aanvragen 13 weken in beslag.

MobiliteitsManagement Subsidieprogramma

Het programma MobiliteitsManagement ondersteunt innovatieve manieren om 'slim' te reizen. In opdracht van het ministerie van Verkeer en Waterstaat zoektmen naar creatieve reismogelijkheden die de bereikbaarheid vergroten en bijdragen aan een verbetering van de leefomgeving.

De voorstellen die aansluiten bij de eisen van het programma MobiliteitsManagement worden door middel van subsidie financieel ondersteund. MobiliteitsManagement richt zich op personen, bedrijven en instanties die zich professioneel bezighouden met mobiliteit, zoals mobiliteitsaanbieders, gemeenten, technologieontwikkelaars, dienstverleners, locatie-exploitanten en uitvinders.

Verwachte nieuwe ronde subsidieaanvragen

Voor degenen die niet op tijd waren met indienen van hun aanvraag: in juli wordt naar verwachting de nieuwe ronde gestart.