Uiterlijk maandag subsidie aanvragen, tien dagen later al een reactie!

Wat een leuke subsidiemogelijkheid in de regio Groningen. Uiterlijk maandag een subsidieaanvraag indienen, en tien dagen later al horen of je aanvraag is gehonoreerd! Subsidie is mogelijk voor kleinschalige culturele en maatschappelijke projecten in de regio Groningen. 

Over het fonds

Het verstrekkende particuliere fonds is verbonden aan een energiecentrale, en is vooral gecharmeerd van de kleine of middelgrote projecten uit de dorpen en woongemeenschappen in de regio.

Stichtingen, instellingen, dorps-, buurt- en straatverenigingen, dorps- en buurthuizen en andere organisaties die al volop actief zijn en hun activiteiten een extra impuls willen geven in verband met een jubileum of speciale gelegenheid bijvoorbeeld. Of die willen investeren in kwaliteit. Of wat extra kunnen gebruiken om hun cultureel maatschappelijke activiteit voor het nageslacht te bewaren.

De uitstraling van de activiteiten is dan ook vooral lokaal of regionaal. 

Werkgebied

Je kunt de subsidie aanvragen voor de organisatie voor culturele en maatschappelijke activiteiten in de gemeenten Eemsmond, Delfzijl, Appingedam en Loppersum.

Voorwaarden

We hebben de belangrijkste voorwaarden voor je op een rijtje gezet.

  • Alleen aanvragen uit de gemeenten Eemsmond, Delfzijl, Appingedam en Loppersum worden in behandeling genomen
  • Je aanvraag heeft betrekking op een algemeen aanvaard maatschappelijk of cultureel doel 
  • De eventuele toekenning van het fonds mag niet allesbepalend zij voor het al dan niet plaatsvinden of slagen van het project
  • Het betreft een klein of middelgroot project

Aanvragen

Je kunt tot maandag 17 september nog een subsidieaanvraag indienen, waarna je tien dagen later (27 september a.s.) hoort of de subsidieaanvraag is gehonoreerd.

Wanneer dit te vroeg voor je is kun dit jaar ook nog uiterlijk 3 december a.s. een subsidieaanvraag indienen, waarna je weer na tien dagen al hoort of de subsidieaanvraag is gehonoreerd.

Meer informatie

Ga naar de subsidieverstrekker.