Arbeid en werkgelegenheid

Wijziging Subsidieregeling convenanten arbeidsomstandigheden: 25.000 euro extra subsidie

De Subsidieregeling convenanten arbeidsomstandigheden verstrekt subsidies voor de kosten voor de voorbereiding, de implementatie en evaluatie van convenanten die zijn gericht op het terugdringen van het aantal blootgestelde werknemers aan één of meer prioritaire arbeidsrisico's en de vermindering van de WAO-instroom in de hoogrisicobedrijfstakken (ook overheid) of onderdelen hiervan.

Wijziging

Op 27 april j.l. heeft er een wijziging plaatsgevonden en kan de totale subsidie verhoogd worden met maximaal euro 25.000,-.

Indien gebruik wordt gemaakt van een aanbevolen gestandaardiseerde evaluatiemethode kan, in aanvulling op de bedrijfstakken en arbeidsrisico's waarop de subsidieregeling van toepassing is, en in aanvulling op de subsidiabele activiteiten, de totale subsidie worden verhoogd met maximaal euro 25.000,-.

Indien aan arboplusconvenant een aanvulling betreft op een arboconvenant geldt voor de toepassing van bovengenoemde extra euro 25.000,- het maximum van euro 25.000,- afzonderlijk voor het arboconvenant en het arboplusconvenant.