Internationale subsidie voor projecten gericht op daklozen

Subsidies,
Fondsen
Internationale subsidie voor projecten gericht op dak- en thuislozen. Het fonds is geïnteresseerd in jouw briljante idee. Mensen die dakloos zijn worden aangemoedigd om ook ideeën in te dienen, met inachtneming van de opmerking hieronder over financiering voor individuele behoeften. De subsidie is klein, namelijk $ 1.000, maar daar staat tegenover dat de subsidie elke maand wordt toegekend en er geen bijzondere verplichtingen zijn. Je kunt de subsidie online aanvragen.

Toepassing

Aparte afdeling van een internationaal fonds gericht op het verstrekken van "microsubsidies" voor geweldige ideeën en projecten. Uitgangspunt bij het fonds is dat de subsidie klein is, maar makkelijk aan te vragen, zodat je snel kunt beginnen met het project.

De afdeling "dak- en thuislozen" wil microsubsidies verstrekken aan mensen, groepen mensen en organisaties met ideeën die ten goede komen aan mensen die dakloos zijn, hen helpen, inspireren, of op een andere manier vreugde brengen. Mensen die dakloos zijn, worden aangemoedigd om ook ideeën in te dienen, met inachtneming van de opmerking hierboven over financiering voor individuele behoeften.

De enige limiet aan ingezonden ideeën is de grens van je creativiteit! Het fonds is geïnteresseerd in jouw briljante idee, of het nu een boekenactie is voor kinderen die dakloos zijn, een gemeenschapstuin, een sokdistributie in de hele stad, of wat je maar kunt bedenken.

Doelgroep

Niet commerciële rechtspersonen, zoals stichtingen en verenigingen.

Werkgebied

Internationaal

Voorwaarden

De aanvraag dient betrekking te hebben op een project voor mensen die dakloos zijn.

Restricties

Het fonds zal geen aanvragen in overweging nemen om iemands medische behoeften, huur, nutsvoorzieningen, mobiele telefoonrekening, autopech, kleding, enz. te financieren. 

Subsidie

$ 1.000 per aanvraag.

Aanvragen

Online, via de website van de verstrekker (zie links).

Verder lezen?

Direct aan de slag met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project

Word ook lid

  • Actuele informatie over bijna 2000 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten
  • Per regeling alle relevante informatie die je nodig hebt, incl. aanvraagformulieren
  • Toegang tot regelingen die je nergens anders kunt vinden
  • Handige dossiers helpen je op weg
  • Dagelijks uitgebreid en bijgewerkt
  • We bestaan inmiddels 15 jaar, en zijn hiermee een van de meest ervaren partijen
  • Je bent al lid voor slechts € 30,- per maand