Subsidies
Fondsen

Internationale subsidie voor projecten gericht op daklozen

Internationale subsidie voor projecten gericht op dak- en thuislozen. Het fonds is geïnteresseerd in jouw briljante idee. Mensen die dakloos zijn worden aangemoedigd om ook ideeën in te dienen, met inachtneming van de opmerking hieronder over financiering voor individuele behoeften. De subsidie is klein, namelijk $ 1.000, maar daar staat tegenover dat de subsidie elke maand wordt toegekend en er geen bijzondere verplichtingen zijn. Je kunt de subsidie online aanvragen.

Jaarbudget:
Variabel
Per uitgifte
US$ 0 - US$ 1.000
Indientermijn:
Doorlopend

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

Aparte afdeling van een internationaal fonds gericht op het verstrekken van "microsubsidies" voor geweldige ideeën en projecten. Uitgangspunt bij het fonds is dat de subsidie klein is, maar makkelijk aan te vragen, zodat je snel kunt beginnen met het project.

De afdeling "dak- en thuislozen" wil microsubsidies verstrekken aan mensen, groepen mensen en organisaties met ideeën die ten goede komen aan mensen die dakloos zijn, hen helpen, inspireren, of op een andere manier vreugde brengen. Mensen die dakloos zijn, worden aangemoedigd om ook ideeën in te dienen, met inachtneming van de opmerking hieronder over financiering voor individuele behoeften.

De enige limiet aan ingezonden ideeën is de grens van je creativiteit! Het fonds is geïnteresseerd in jouw briljante idee, of het nu een boekenactie is voor kinderen die dakloos zijn, een gemeenschapstuin, distributie van sokken in jouw  stad, of wat je maar kunt bedenken.

Doelgroep

Niet-commerciële rechtspersonen, zoals stichtingen en verenigingen.

Werkgebied

Internationaal.

Voorwaarden

De aanvraag dient betrekking te hebben op een project voor mensen die dakloos zijn.

Restricties

Het fonds zal geen aanvragen in overweging nemen om iemands medische behoeften, huur, nutsvoorzieningen, mobiele telefoonrekening, autopech, kleding, enz. te financieren. 

Subsidie

$ 1.000 per aanvraag.

Aanvragen

Online, via de website van de verstrekker (zie links).

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg. Kijk snel voor welke webinars je je kunt inschrijven. 

Ga naar de webinars
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Non-profit
Onze aandacht gaat uit naar
Maatschappij en samenleving
Zorg en welzijn
Wij zijn werkzaam in
Internationaal Europa Ontwikkelingslanden Azie Afrika Arabische landen Noord-Amerika Zuid-Amerika Oceanie Nederland Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden