Sponsoring

Sponsoring van projecten die het reizen met de trein aantrekkelijker maakt

Sponsoring in natura van projecten die bijdragen aan een prettige reis van deur tot deur voor treinreizigers. Samenwerken doen ze alleen als het bijdraagt aan de maatschappelijke rol. Online aanvragen.

Jaarbudget:
Variabel
Per uitgifte
Afhankelijk van aanvraag
Indientermijn:
Doorlopend

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

NS wil dat mensen zo eenvoudig en comfortabel mogelijk van deur tot deur kunnen reizen. Dat is ook hun uitgangspunt als zij verzoeken tot samenwerking beoordelen. Alleen samenwerkingen die bijdragen aan onze maatschappelijke rol nemen zij in overweging.

Een 2e criterium bij de afweging tot samenwerking zijn de financiën. Hun mensen, middelen en materieel zijn niet onbeperkt en zetten zij allereerst in om de dienstverlening en service aan klanten nog verder te verbeteren.

Voorwaarden

Om er voor te zorgen dat initiatieven of projecten structureel ten goede komen aan de reizigers, hanteren zij de volgende criteria bij het in overweging nemen van een aanvraag:

 • Relevantie voor de reizigers
  Uw project draagt bij aan een prettige reis van deur tot deur van de reizigers.
 • Voordelen voor de reizigers en kostenbesparend
  Uw project levert voordelen op voor de reizigers en draagt zo bij aan een hogere klanttevredenheid en betere dienstverlening. Het zorgt bij voorkeur ook voor kostenbesparingen.
 • Aansluiting bij onze marketingdoelstellingen en positionering
  Uw initiatief maakt het reizen met NS aantrekkelijker of laat mensen op een aansprekende manier daarmee kennismaken. Uw project sluit aan bij hun overige marketingcommunicatie- en positioneringsactiviteiten.
 • NS is regisseur
  Om zo dicht mogelijk bij de reizigers te blijven, wil NS bij samenwerkingen zoveel mogelijk de regie houden.
 • NS werkt samen met sterke merken
  NS is van en voor alle Nederlanders. Zij zijn onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse samenleving en willen daarom samenwerken met organisaties die in ons land ook toonaangevend zijn op hun terrein. Zo kunnen we samen NS versterken.

Restricties

Zij geven geen geld
Bij samenwerkingen geeft NS geen geld. De tegenprestatie is vooral de (additionele) inzet van hun mensen, materieel en middelen.

Aanvragen

Online, via een formulier op de website van de NS (zie links).

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg via onze uitgebreide kennisbank, ons unieke stappenplan en een on demand webinar.

Vertel me meer
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Non-profit
Onze aandacht gaat uit naar
Transport, verkeer en infrastructuur
Wij zijn werkzaam in
Nederland Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden