Fondsen
Beurzen

Studiebeurs voor jonge getalenteerde vrouwelijke ingenieurs / alumni

Studiebeurs voor jonge getalenteerde vrouwelijke ingenieurs / alumni die afgestudeerd en/of gepromoveerd zijn aan de TU Delft, TU Eindhoven, Universiteit Twente of Universiteit Wageningen. Met deze beurs kunnen jonge vrouwelijke ingenieurs zich verder ontwikkelen en daarmee hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten. De beurs is bedoeld voor verbreding van kennis of een internationale oriëntatie in de vorm van een studie, stage of project in binnen- of buitenland.

Jaarbudget:
€ 23.000
Per uitgifte
€ 2.500 - € 9.000
Indientermijn:
Doorlopend

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

De beurs wordt jaarlijks uitgereikt aan jonge getalenteerde vrouwelijke ingenieurs / alumni die afgestudeerd en/of gepromoveerd zijn aan de TU Delft, TU Eindhoven, Universiteit Twente of Universiteit Wageningen.

Met deze beurs wil men jonge vrouwelijke ingenieurs in staat stellen zich verder te ontwikkelen en daarmee hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten. De beurs is bedoeld voor verbreding van kennis of een internationale oriëntatie in de vorm van een studie, stage of project in binnen- of buitenland.

Doelgroep

Jonge getalenteerde vrouwelijke ingenieurs / alumni die afgestudeerd en/of gepromoveerd zijn aan de TU Delft, TU Eindhoven, Universiteit Twente of Universiteit Wageningen.

Werkgebied

Delft, Eindhoven, Twente en Wageningen.

Subsidie 

De beurs bedraagt in principe € 9.000 en wordt jaarlijks uitgereikt en voor de runners-up is er een bijdrage van €2.500 per persoon vanuit het Fortunafonds beschikbaar. Hier kan eventueel van worden afgeweken. Enerzijds kan het zijn dat de beurs niet wordt uitgereikt als de kwaliteit van de aanmeldingen onvoldoende is.  Anderzijds kan het zijn dat meerdere genomineerde de beurs ontvangen als er meerdere indrukwekkende nominaties zijn. In 2022 zijn er bijvoorbeeld twee beursen van € 9.000 en een van € 5.000 uitgegeven.

Aanvragen

De beurs is gedurende een bepaalde periode van het jaar opengesteld, zie website van het fonds.

Meesturen

  • Een korte beschrijving van de beoogde stap of wending in de loopbaan en het belang hiervan voor de persoonlijke ontwikkeling
  • Een korte toelichting hoe de beurs wordt ingezet om de beoogde stap of wending te bewerkstelligen, ondersteund door een aanbevelingsbrief / toelatingsbrief van een hoogleraar of instituut waar de opleiding genoten gaat worden
  • Een omschrijving van eventuele aanvragen bij andere fondsen voor dit plan
  • Een begroting en een planning
  • Een korte beschrijving van de carrière tot nu toe, inclusief cv

Het voorstel mag maximaal uit vijf pagina’s bestaan.

 

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg. Kijk snel voor welke webinars je je kunt inschrijven. 

Ga naar de webinars
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Onderzoekers en onderzoekcentra Studenten
Onze aandacht gaat uit naar
Onderwijs
Onderzoek en ontwikkeling
Wij zijn werkzaam in
Nederland Provincie Gelderland Provincie Noord-Brabant Provincie Overijssel Provincie Zuid-Holland
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden